Toate lichidele destinate comercializării, începând cu apa, sucuri, băuturi alcoolice, vin, ulei și alte lichide alimentare sau nealimentare trebuie sa ajungă in final la consumator!

Pentru aceasta este nevoie de procesare, îmbuteliere, respectiv ambalare.
Pentru îmbuteliere, ambalare în condiții optime și fără pierderi este nevoie de echipamente și desigur ambalaj (recipient, etichetă,dop...etc.) de bună calitate.

Pâna la urmă "ambalajul vinde marfa", cu cât ambalajul este mai calitativ și mai atrăgător cu atat produsul va fi mai ușor de "găsit" de către consumator!

Foarte important este însă prețul de cost al ambalajului!

Un ambalaj de calitate este scump.
Un cost ridicat al ambalajului duce la creșterea costului produsului finit!

Pentru a fi competitiv pe piața însă, producatorul sau procesatorul trebuie să aibă pe langă marfă de calitate și un preț atractiv!

La prima vedere se pare acest lucru nu este posibil, numai dacă renunța la o parte din profit, cea ce cu siguranța nu dorește!

Producatorii de ambalaj cunosc acest lucru și încearcă să producă ambalaj mai ieftin, pentru a fi competitivi.
Acest lucru nu este posibil decât cu un consum mai mic de materie primă (de ex.PET cu gramaj mai mic, dop mai scurt, folie mai subtire...etc.).

Pâna aici este in regulă, numai că un ambalaj mai salb și echipamente necorespunzătoare, înseamnă îmbuteliere greoaie și cu mai multe pierderi!

Din aceasta cauză este foarte importantă consultanța cu un furnizorul de echipamente, care are experiență, poate oferi echipamentul potrivit în funcție de produs și ambalajul utilizat, și cel mai important: își asumă responsabilitatea pentru utilajele oferite!

 

Aici intervenim noi!
Avem soluții!
Nu ezitați să ne contactați!