Consultanta


Toate lichidele destinate comercializarii,incepand cu apa,sucuri,bauturi alcoolice,vin,ulei si alte lichide alimentare si nealimentare trebuie sa ajunga in final la consumator!

Pentru asta este nevoie de procesare,imbuteliere,respactiv ambalare.
Pentru imbuteliere,ambalare in conditii optime si fara pierderi,este nevoie de echipamente si sigur ambalaj (recipient,eticheta,dop...ect.) de buna calitate.

Pana la urma "ambalajul vinde marfa",cu cat ambalajul este mai calitativ si mai atragator cu atat produsul va fi mai usor de "gasit" de consumator!

Foarte important este insa pretul de cost al ambalajului!

Un ambalaj de calitate este scump.
Un cost ridicat al ambalajului duce la cresterea costului produsului finit!

Pentru a fi competitiv pe piata insa,producatorul s-au procesatorul trebuie sa aiba pe langa marfa de calitate si un pret atractiv!

La prima vedere se pare acest lucru nu este posibil,numai daca renunta la o parte din profit,cea ce cu siguranta nu doreste!

Producatorii de ambalaj cunosc acest lucru si incearca sa produca ambalaj mai ieftin,pentru a fi competitivi.
Acest lucru nu este posibil decat cu un consum mai mic de materie prima (de ex.PET de gramaj mai mic,dop mai scurt,folie mai subtire...ect.).

Pina aici este in regula,numai ca un ambalaj mai salb si echipamente necorespunzatoare,inseamna imbuteliere greoaie si cu mai multe pierderi!

Din aceasta cauza este foarte importanta consultanta cu un furnizorul de echipamente,care are experiente,poate oferii echipamentul potrivit in functie de produs si ambalajul utilizat,si cel mai important: isi asuma responsabilitatea pentru utilajele oferite!


Aici intervenim noi!
Avem solutii!
Nu ezitati sa ne contactati!
 
mobil :744600146 , Tel./fax: 0263/236373
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Bistrita, str. Luncii , nr.4
Formular de contact
Despre noi
citeste mai departe
Acasa Harta site Termeni si conditii Login

© 2020 Tehnosincron :: Instalare :: Service