0744600146
office@tehnosincron.ro
Strada Luncii nr. 4, Bistrita

Despre noi

SC TEHNOSINCRON SRL a fost înființată în anul 1995 în localitatea Bistrița.

Cu ce ne ocupăm:

Recondiționăm și comercializăm linii de îmbuteliere, și echipamente conexe acestora

Cu experiență acumulată în peste 25 ani de activitate, personal calificat și dotare tehnică corespunzătoare, reușim cu succes să îndeplinim cerințele clienților noștri.

Principala noastră preocupare este să înțelegem dorința clienților noștri și să oferim soluții tehnice de maximă eficiență, ținând cont în același timp de posibilitățile financiare ale acestora.

Aducem la comanda echipamente noi:

– linii de îmbuteliere complete

– masini de clatit sticle noi

– masini de imbuteliat

– masini de dopuit

– masini de etichetat

– masini de ambalat/baxat

Echipamentele sunt fabricate in Europa, respectand toate standardele Uniunii Europene

Avem pe stoc sau aducem la comanda si echipamente folosite, linii de îmbuteliere complete, s-au masini componente a acestora.

Oferta noastră conține si echipamente recondiționate.

Utilajele recondiționate se livreaza in stare perfecta în primul rând din punct de vedere functional,personalizate si accesorizate conform nevoilor clientilor,oferind maximă siguranță în exploatare.

Atenție deosebită acordăm și din punct de vedere estetic mașinilor recondiționate,oferind astfel clienților noștri mașini folosite, transformate în echipamente de bună calitate, impecabile din punct de vedere funcțional și estetic.

Asiguram transport, revizie, punere in functiune, service si garantie pentru toate echipamentele vandute de noi.

De ce noi?

Suntem o echipă dinamică, unită și cu gândire pozitivă.

Avem un atelier cu dotare tehnica corespunzatoare,mijloace de transport si infrastructura necesara derularii in conditii optima a oricarui proiect.

Avem relatii foarte bune formate dealungul anilor, cu furnizorii de top de echipamente piese de schimb si consumabile,din Romania si din Europa.

Discutăm cu clientii pentru a găsi o soluții adecvate pentru proiectele lor. Suntem transparenți, direcți și dorim să întelegem nevoile clienților noștri. Doar astfel putem stabili obiective clare, și bineînțeles realizabile!

Nu ne place risipa de timp, bani și energie, a noastră sau a clienților noștri.

Întodeauna înainte de a începe orice proiect, credem în el, credem în „planul de bataie” și dorim ca și clientul să aibe aceeași atitudine pozitivă în noul proiect.

Suntem pe deplin conștienți de responsabilitatea pe care ne-o asumăm în fața clienților noștri.

Credem și susținem că nu este crize! Considerăm că acestea sunt jocuri politice și cine crede în ele este atras de negativism și de efectele lui.